(placeholder)

Codesleutels

Na een lange periode van 'stil worden', waarin werken onmogelijk was, wordt me een nieuwe expressievorm voor de essentie van 'liefde' getoond. Ik ontvang beelden van een lichttaal in de vorm van tekens- hiƫrogliefen: codesleutels.


Elk gesproken woord, zin, tekst, emotie en waarheid heeft een trilling die zuivere essentie van liefde in zich draagt. Deze zuiverheid is aanwezig in de lichttaal en worden door de codesleutels zichtbaar. De codesleutels behouden de zuivere energie en essentie van de lichttrilling, en geven daarmee de essentie van het woord aan.


In de codesleutels zit een trilling die de mens aanspoort en ondersteunt om vanuit zelfliefde bewustwording te ontwikkelen. Zij openen bewustzijnspoorten.


Elke mens verlangt naar geluk. Om geluk te bekomen worden vele wegen en even nodig vele zijwegen ingeslagen. Op elke weg worden kansen geboden voor zelfkennis, bewustwording en inzichten om heling te bekomen. Op de hoofdweg van het leven ligt 'zelfliefde'. Maar door vele overtuigingen, normen en waarden, moetens en oordelen wordt er dikwijls voorbijgegaan aan het woord van het liefdevolle 'ik'. We zijn als het ware doof geworden voor de liefdesstem in ons.

Codesleutels maken je door hun trilling meer luisterbereid en liefdevol. Jezelf ontdekken, jezelf zijn, jezelf ontmoeten begint vanuit zelfliefde en zelfzorg.

    

In de essentie van de Codesleutels is liefde de bron van waaruit zuivere trilling ontstaat. Codesleutels hebben geen emoties, ze vragen niets van jou, ze ZIJN. In het kijken naar de codesleutels worden jouw emoties van angst, vreugde, verdriet, boosheid, irritatie en verlangen gereflecteerd. Deze indrukken onbevooroordeeld toelaten en ervaren is een kracht die aan jou pure essentie zichtbaar maakt.


Zonder enige academische scholing zoek ik als autodidact mijn weg om dat wat ik mag zien en ervaren uit te drukken. Codesleutels of Art of Code. Het is mijn levensopdracht de trilling van deze lichttaal zichtbaar te maken.


In de essentie van de Codesleutels is liefde de bron van waaruit zuivere trilling ontstaat.

1/4

(placeholder)
(placeholder)