(placeholder)

Mystieke therapie

De Magie van de ziel. Een gesprek met de tuinvrouw van de ziel.


Wil je meer weten over je ziel en de inhoud ervan? Wil je weten hoe het komt dat je geen contact meer hebt met je levensdoel en zielsverlangen? Ben je opzoek naar dat waar geen woorden voor zijn maar waarvan je voelt dat het er is. Hoe turbulent, pijnlijk en verstoort je leven er ook uitziet het zijn signalen die je de weg wijzen naar de zin van jouw uniek leven.

Ergens weten we echt wel dat we niet langer vermijdend kunnen zijn voor de indringendheid waarmee gebeurtenissen plaatshebben. Zowel in het eigen leven als rondom ons.  We willen verandering en vragen dit van anderen. Ik citeer Ghandi: 'Verander de wereld, begin bij jezelf.' Maar hoe begin je daaraan?


Loslaten en vergeven. Loslaten kan je vergelijken met onkruid wieden of ontgiften. Hoe meer je weghaalt dat je niet echt dient hoe meer je 'inner' leven terug tot leven komt. Wees daar niet bang voor, de ziel kan heel veel snoeien en uitdunnen doorstaan en zal daardoor alleen maar helderder stralen.

De ziel vraagt los te laten om te kunnen ontvangen, leeg te worden zodat je kunt worden gevuld.


Graag help ik je op weg, ondersteun ik je als je bang bent dat er niets van je leven overblijft als je je eigen leven wilt leven. Ik help en leer je hoe het leven te vertrouwen, je gevoelens van eigenwaarde, vrijheid en rust te versterken en met zelfliefde in het leven te staan.

De ziel verlangt ernaar dat elke mens vanuit bewustzijn op weg gaat met wie hij werkelijk is: 'Onschuld, licht en liefde'.


Vat moed, laat los en leef je mooiste zelf.Myosotis M. - Lutghart

Vrees geen enkel oordeel van je proces, omhels het zonder verwachtingen,

met vertrouwen in je hart, dat het Goddelijke je simpelweg leidt

van fantasie naar vervulling.


Rumi

(placeholder)

Herken je je in mijn schrijven? Heb je vragen? Wil je een gesprek?


Stuur me een mail: lutghart@lutghart.be of bel me: 00 32 (0)478/52 41 83  


Of wil je mijn wekelijks blog ontvangen meld je via mijn mail adres aan met 'inschrijven voor blog'.


Of schrijf je in op de nieuwsbrief van www.3vleugelleefacademie.be


(placeholder)