(placeholder)

Over mezelf

Het is een wonderbaarlijk iets, hoe elk menselijk wezen geschapen is … om voor een ander een raadsel, een onoplosbaar diep geheim te zijn.


Charles Dickens (Schrijver, 1812-1870)


Mijn veelzijdig kleurenpallet


Ik neem je met veel zorg mee doorheen mijn levensjaren. Het is een snelle vlucht.

De vele verschillende periodes in mijn leven hebben een heel specifieke kleur. Dit kleurenpalet maken me tot diegene die ik mag zijn en vind je dan ook terug in alles wat ik aanraak.  

Ik heb in dit leven veel grote en ongewone stappen gezet. Soms was het werkelijk een sprong in de diepte. Mijn gevoel en mijn intuïtie hebben me steeds geleid en begeleid. Het vertrouwen in het leven dat zich steeds opnieuw in verschillende vormen en nieuwe uitdagingen voor mijn voeten lag, heeft mijn zelfvertrouwen gesterkt.

Als je mij vraagt of ik dit leven op dezelfde wijze zou overdoen, zeg ik volmondig ja.

Mijn leven is meermaals overhoopgehaald. Deze momenten en situaties hebben bepaald wie ik nu ben. Ik zou mijn leven niet willen gemist hebben.

Ik ben het totaal van alle momenten die ik heb ervaren met daarbij alle mensen die ik heb mogen ontmoeten en heb leren kennen. Ik voel een diepe intense dankbaarheid voor al deze ontmoetingen. Alle momenten en alle ontmoetingen zijn deel van mijn levensgeschiedenis.


1/14

(placeholder)
(placeholder)